regista [reˈxista]

Alunperin italiankielinen jalkapallotermi, joka tarkoittaa kentällä puolustuslinjan edessä olevaa pelintekijää, joka ohjaa joukkueen toimintaa kapellimestarin tavoin. Regista-ohjelma on sinun pelintekijä ja kapellimestari.

Regista-ohjelma on sinun pelintekijä ja kapellimestari.

Regista-ohjelman lähtökohtana on tarjota helppokäyttöinen, edullinen ja hyödyllinen työkalu koko organisaatioiden käyttöön. Laajuuden voit määrittää itse omien tarpeiden mukaan. Osalle ohjelma voi olla laatusertifikaatin hankkimista varten tehtävän dokumentaation toteutusalusta, mutta osalle työntekijöiden perehdyttämiseen ja yksittäisten työohjeiden toteuttamiseen käytettävä työkalu.

feature image

Mukana päivittäin

yli 50 000 käyttäjän arjessa.

Lemonsoftin perusajatuksena alusta alkaen on ollut kehittää yrityksien liiketoimintaa ja prosesseja järjestelmän avulla. Tämä on tapahtunut esimerkiksi poistamalla yrityksistä manuaalisia prosesseja mitkä on voitu järjestelmän avulla toteuttaa tehokkaammin ja näin keskittyä tekemään oikeasti merkityksellisiä asioita. Nyt uutena ominaisuutena Lemonsoftin Regista avaa mahdollisuuden siihen, että yrityksen prosessit ja järjestelmästä saatavat tunnusluvut toimivat rinnakkain antaen yrityksille käyttöön tietoa liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.