Regista

Regista [reˈxista] on alunperin italiankielinen jalkapallotermi, joka tarkoittaa kentällä puolustuslinjan edessä olevaa pelintekijää, joka ohjaa joukkueen toimintaa kapellimestarin tavoin. Regista on sinun pelintekijä ja kapellimestari.

Regista on sinun pelintekijä ja kapellimestari.

Ohjelman lähtökohtana on tarjota helppokäyttöinen, edullinen ja hyödyllinen työkalu koko organisaatioiden käyttöön. Laajuuden voit määrittää itse omien tarpeiden mukaan. Osalle ohjelma voi olla laatusertifikaatin hankkimista varten tehtävän dokumentaation toteutusalusta, mutta osalle työntekijöiden perehdyttämiseen ja yksittäisten työohjeiden toteuttamiseen käytettävä työkalu.

feature image

Regista yhdistää prosessikuvaukset ja Lemonsoft ERPin.

Regista osana Lemonsoftin tuotteita

Lemonsoftin perusajatuksena alusta alkaen on ollut kehittää yrityksien liiketoimintaa ja prosesseja järjestelmän avulla. Tämä on tapahtunut esimerkiksi poistamalla yrityksistä manuaalisia prosesseja, jotka on voitu järjestelmän avulla toteuttaa tehokkaammin ja näin keskittyä tekemään oikeasti merkityksellisiä asioita. Nyt uutena ominaisuutena Lemonsoftin Regista avaa mahdollisuuden siihen, että yrityksen prosessit ja järjestelmästä saatavat tunnusluvut toimivat rinnakkain antaen yrityksille käyttöön tietoa liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Regista-ohjelman avulla saat muutamassa minuutissa organisaation käyttöön prosessikuvauksien mallipohjat. Muokkaamalla mallipohjia saat niistä organisaationne näköiset prosessikuvaukset. Voit liittää valmiisiin prosessikuvauksiin suoraan halutut mittarit ja seurata niitä reaaliaikaisesti. Lisäksi yksittäiset työohjeet auttavat organisaatiota rutiiniomaisten toimenpiteiden oikein tekemisessä, koska tällöin ohjeistukseen käytettävää työaika säilyy ja kaikki organisaatiossa tekevät toimenpiteet ohjeistuksen mukaisesti. Informaatio on koko organisaation saatavilla reaaliaikaisesti ja muutokset päivittyvät heti kaikille käyttäjille.