Regista

Regista [reˈxista] on alunperin italiankielinen jalkapallotermi, joka tarkoittaa kentällä puolustuslinjan edessä olevaa pelintekijää, joka ohjaa joukkueen toimintaa kapellimestarin tavoin. Regista on sinun pelintekijä ja kapellimestari.

Regista on sinun pelintekijä ja kapellimestari.

Ohjelman lähtökohtana on tarjota helppokäyttöinen, edullinen ja hyödyllinen työkalu koko organisaatioiden käyttöön. Laajuuden voit määrittää itse omien tarpeiden mukaan. Osalle ohjelma voi olla laatusertifikaatin hankkimista varten tehtävän dokumentaation toteutusalusta, mutta osalle työntekijöiden perehdyttämiseen ja yksittäisten työohjeiden toteuttamiseen käytettävä työkalu.

feature image

Regista yhdistää prosessikuvaukset ja Lemonsoft ERP:n.

Olemme kotimainen ohjelmistotalo-konserni ja kehitämme ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi. Olemme olemassa tehdäksemme toiminnanohjausjärjestelmästä ja siihen liittyvistä palveluista mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Taistelemme huonoa käytettävyyttä vastaan. Mahdollistamme asiakasyritystemme liiketoiminnan kasvun ratkaisujemme avulla. Uskomme, että meidän avulla asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen. Meitä on noin 110 henkeä ja liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden AAA-luokitus ja Kauppalehden Menestyjät- ja Kasvuyritys-sertifikaatit. P-analyysissa olemme saavuttaneet kouluarvosanana täyden kympin vuodesta 2014 lähtien. Taloudellinen menestys antaa meille mahdollisuuden jatkaa voimakasta kehitystyötä jatkossakin ja asiakkaillemme päin olemme luotettava kumppani.

Olemme oman alamme nopeiten kasvava toimija ja teemme sen kannattavasti. Asiakasmäärämme on yli 6.000 ja olemme mukana yli 50.000 käyttäjän arjessa.

Regista osana Lemonsoftin tuotteita

Lemonsoftin perusajatuksena alusta alkaen on ollut kehittää yrityksien liiketoimintaa ja prosesseja järjestelmän avulla. Tämä on tapahtunut esimerkiksi poistamalla yrityksistä manuaalisia prosesseja mitkä on voitu järjestelmän avulla toteuttaa tehokkaammin ja näin keskittyä tekemään oikeasti merkityksellisiä asioita. Nyt uutena ominaisuutena Lemonsoftin Regista avaa mahdollisuuden siihen, että yrityksen prosessit ja järjestelmästä saatavat tunnusluvut toimivat rinnakkain antaen yrityksille käyttöön tietoa liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Regista-ohjelman avulla saat muutamassa minuutissa organisaation käyttöön prosessikuvauksien mallipohjat. Muokkaamalla mallipohjia saat niistä organisaationne näköiset prosessikuvaukset. Voit liittää valmiisiin prosessikuvauksiin suoraan halutut mittarit ja seurata niitä reaaliaikaisesti. Lisäksi yksittäiset työohjeet auttavat organisaatiota rutiiniomaisten toimenpiteiden oikein tekemisessä, koska tällöin ohjeistukseen käytettävää työaika säilyy ja kaikki organisaatiossa tekevät toimenpiteet ohjeistuksen mukaisesti. Informaatio on koko organisaation saatavilla reaaliaikaisesti ja muutokset päivittyvät heti kaikille käyttäjille.