Lemonsoftin Regista-ohjelma tarjoaa paljon erilaisia käyttökohteita

Lemonsoftin Regista-ohjelma taipuu ja muuttuu sinun tarpeisiin, koska osalle ohjelma voi olla laatusertifikaatin hankkimista varten tehtävän dokumentaation toteutusalusta, mutta osalle työntekijöiden perehdyttämiseen ja yksittäisten työohjeiden toteuttamiseen käytettävä alusta tai pelkkä johdon työkalu.

PROSESSIKUVAUKSET

Organisaatiossa halutaan kuvata prosessit, jotta läpinäkyvyys lisääntyisi. Lisäksi tavoitteena on poistaa hukkaa ja pullonkaulat sekä määrittää prosesseille vastuuhenkilöt sekä mittarit kehittämistä varten.

TYÖOHJEET

Voit kirjoittaa prosessikuvauksiin työohjeet ja lisätä niihin tarvittavan dokumentaation linkittämällä sen käyttämääsi pilvipalveluun tai ulkopuoliseen sivustoon. Näin esimerkiksi perehdytysprosessi on aina samanlainen riippumatta henkilöstä.

PROSESSIT JA DOKUMENTAATIO

Miten rekytointiprosessi etenee? Missä on tarkistuslista perehdytykseen? Ohjelmassa on organisaation prosessit, dokumentaatio ja työohjeet samassa paikassa.

LAATUSERTIFIKAATTI

Onko tavoite kuvata prosesseja laatukäsikirjaa varten, jotta saadaan Iaatusertifikaatti? Prosessikuvaus ja muu laatuun liittyvä dokumentaatio kätevästi samassa paketissa yhdistettynä ERP-järjestelmään.

JOHTAMISEN TYÖKALU

Yritys haluaa tietoa yksittäisen prosessin tehokkuudesta. Ohjelma näyttää prosessin mittarissa tunnusluvut toiminnasta ja antaa tukea kehittämistoimenpiteiden päätöksentekoon.

PROSESSIN MITTARIT

Saat liitettyä prosessikuvaukselle tunnuslukujen mittaristoon LemonBI-ratkaisun. Näin prosessikuvaukset ja mittaristot muodostavat reaaliajassa toimivan kokonaisuuden.

Regista-ohjelma on sinun pelintekijä ja kapellimestari.

Regista-ohjelman lähtökohtana on tarjota helppokäyttöinen, edullinen ja hyödyllinen työkalu koko organisaatioiden käyttöön. Laajuuden voit määrittää itse omien tarpeiden mukaan. Osalle ohjelma voi olla laatusertifikaatin hankkimista varten tehtävän dokumentaation toteutusalusta, mutta osalle työntekijöiden perehdyttämiseen ja yksittäisten työohjeiden toteuttamiseen käytettävä työkalu.