10 syytä käyttää Registaa

Registan kehitysvaiheessa pidimme heti alusta alkaen demoja saadaksemme palautetta suoraan asiakkailtamme. Lemonsoftilla on tuhansia asiakasyritystä eri aloilta, joten kommentteja ja kehitysehdotuksia kertyi laajasti. Useimmin esitetty kysymys oli, miksi ottaa Regista käyttöön, kun ilmaisiakin prosessikuvausohjelmia on olemassa. Entä miten Regista poikkeaa muista vastaavista maksullisista ohjelmista?

Regista etusivu
Asiakkaiden toiveet näkyvät Registan käytettävyydessä

Tässä on listattuna kymmenen syytä miksi me Lemonsoftilla suosittelemme Registaa:

1.Hinnoittelu
Regista kuuluu Lemonsoftin Perusohjelmat pakettiin eli saat samalla käyttöösi LemonOnline ERP:n ominaisuuksia.

2.Helppo aloittaa
Saat heti käyttöösi prosessikuvauksien mallipohjat ja pääset aloittamaan ohjelman käytön välittömästi. Regista tukee bpmn-tiedostoja, joten voit ladata ohjelmaan aikaisemmin tehtyjä tiedostoja.

3.Yhteistyö organisaatiossa
Koko organisaatio voi käyttää Registaa. Mittarit ovat johtoryhmän työkalu ja yksittäiset työohjeet ovat tarpeellisia koko organisaatiolle.

4.Online ja mobiili
Registan tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti ohjelmaan. Prosessikuvauksia ja työohjeita voit tarkastella myös mobiilissa työpöytäversion kanssa.

5.Käyttäjäystävällisyys
Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, riittävän yksinkertainen ja logiikka on tuttu muista prosessikuvausohjelmista.

6.Ohjeet ja opas
Ohjeet ja opas auttavat prosessikuvauksien toteutuksessa, oli tekijänä sitten aloittelija tai kokenut konkari.

7.Paljon muuta kuin prosessikuvaukset
Ohjelmalla voi tehdä kaikki prosessikuvaukset kokonaisuudessaan työohjeisiin saakka. Käyttökohteet ovat laajat, koska Registan avulla voit rakentaa yrityksen intran tai laatia yrityksen dokumentaation laatusertifikaattia varten.

8.Integrointi muihin työkaluihin
Regista integroituu muihin työkaluihin linkityksien kautta. Esimerkiksi LemonBI:n mittariston saa linkitettyä osaksi prosessikuvauksia.

9.Lisenssit
Voit rajata lisenssien avulla, miten käyttäjät voivat ohjelmaa käyttää. Osalla voi olla muokkausoikeudet ja osa puolestaan voi vain katsella prosesseja sekä työohjeita.

10.Lemonsoft
Regista on osa Lemonsoft kokonaisratkaisua, jota käyttää tuhannet eri toimialoilla olevat yritykset ja organisaatiot. Lemonsoftin ratkaisut yhdistävät eri liiketoiminnan tarpeelliset ohjelmistot kokonaisuudeksi.

Kiinnostuitko? Kokeile itse ja totea pitävätkö yllä olevat kohdat paikkaansa.