Pelintekijä, joka ohjaa toimintaa kapellimestarin tavoin

Kaavoihin kangistuneille kulunut vuosi 2020 on ollut varmasti mielenkiintoista aikaa, koska monet aikaisemmin tutut tavat ovat joutuneet romukoppaan. Samalla tilalle on tullut uusi normaali, mitä se ikinä tarkoittaakin. Monessa organisaatiossa on jouduttu miettimään toimintatapoja siitä, miten toimitaan poikkeusoloissa, mutta myös sitä miten toimimme sitten, kun saamme rokotuskattavuuden riittävälle tasolla ja tartuntamäärän riittävästi laskemaan. Näissä poikkeuksellisissa tilanteissa yrityksien prosessit ovat joutuneet testiin, miten hyvin eri kokonaisuudet toimivat. Miten esimerkiksi uusia työntekijöitä perehdytetään, kun perinteinen organisaation esittely hoidetaan etänä käyttäen soveltuvia materiaaleja? Uskomme, että tämän onnistuminen on kiinni organisaation kulttuurista, mutta myös siitä miten helposti toimintatavat ovat kopioitavissa erilaisiin tilanteisiin.

Toimintatapojen yhtenäistämisestä ja tiedon jakamisesta organisaatiossa on saanut alkunsa myös prosessien kuvaamiseen, työohjeistukseen ja prosessin mittareihin keskittyvä uusi Lemonsoftin tuote. Varsinainen tuotekehitys on aloitettu elokuussa, vaikka visio tuotteesta on ollut jo pitkään ajatuksissa. Aivan kehitystyön alussa kysyimme asiakkailta, mitä mieltä he ovat meidän visiostamme ja mitä ominaisuuksia he haluaisivat löytää valmiista tuotteesta. Heidän kommenttinsa olivat arvokkaita ja tämän ansiosta kehitystyötä suunnattiin tarjoamaan entistä vapaampia mahdollisuuksia käyttää ohjelmaa.

regista prosessikuvaus mobiili
Työohjeet toimivat mobiilissa

Ohjelman nimeä pohtiessa nousi esiin erilaisia opastamiseen, kuvaamiseen, tutorointiin ja mentorointiin liittyviä sanoja. Lopulta päädyimme Regista-sanaan. Regista on italiankielinen jalkapallotermi, joka tarkoittaa kentällä puolustuslinjan edessä olevaa pelintekijää, joka ohjaa joukkueen toimintaa kapellimestarin tavoin. Näin uusi Regista-ohjelma on sinun pelintekijäsi ja kapellimestarisi.

Lemonsoftin uudessa Regista-ohjelmassa yrityksen prosessit ja järjestelmästä saatavat tunnusluvut toimivat rinnakkain, antaen yrityksille käyttöön tarvittavaa tietoa liiketoiminnan suunnitteluun, mittaamiseen ja kehittämiseen. Nykyinen teknologia tarjoaa prosessikuvauksiin huomattavasti enemmän mahdollisuuksia kuin aiemmin. Regista-ohjelma muokkautuu organisaation tarpeiden mukaan. Joillekin se voi olla prosessikuvauksien ja dokumentaation ohjelma, mutta sitä voi käyttää myös johdon raportoinnissa tai laatusertifikaatin hankinnassa.

Registan lähtökohta on tarjota helppo ja nopea käyttöönotto. Prosessikuvauksien mallipohjat saat käyttöösi yhdellä klikkauksella ja LemonBI:n tunnusluvut saat lisäämällä Registaan pelkän verkkosivun osoitteen. Tämän lisäksi ohjelman ohjeistukseen ja prosessikuvauksien yleisesti tunnettuihin parhaisiin käytäntöihin on tehty käyttäjiä helpottavia videoita ja opas.

Prosessikuvaus ohjelma regista
Iso hakukenttä helpottaa liikkumista ohjelmassa

Kiinnostuitko? Ohjelmaa pääsee testaamaan 30 päivää maksutta ja tämän jälkeen hinta on vain 13,5€ käyttäjä käyttäjää kohti kuukaudessa. Käyttöönotto onnistuu helposti itsenäisesti. Aloita kokeilujakso alla olevan painikkeen avulla.